Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Slachtoffers van terroristische aanslag krijgen gratis dagje Disneyland

20-12-2017, 21.39 uur

Slachtoffers van de terroristische aanslag in Manchester zijn getrakteerd op een dagje Disneyland Paris. In samenwerking met British Airways vlogen tientallen gezinnen dinsdag van Manchester naar Parijs voor een gratis uitstapje.

Het gaat om families van kinderen die in mei aanwezig waren bij het concert van Ariana Grande, waar een terrorist een bom liet afgaan. Ze werden vergezeld door enkele Britse acteurs en komieken.

"We zijn trots dat we voor het vijfde jaar op rij kunnen samenwerken met British Airways", vertelt een woordvoerster van Disneyland Paris. "Ruim vijftig mensen uit Manchester hebben een fantastische kersttrip gehad."

Bij de terreuraanslag in Manchester op 22 mei werden 22 mensen vermoord. Er vielen ruim 120 gewonden.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be