Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Twee themakamers in Efteling Hotel vernieuwd

20-12-2017, 16.44 uur

De Efteling heeft twee themakamers in het bekende Efteling Hotel vernieuwd. De Carrousel Suite en Hans en Grietje Suite hebben een grondige metamorfose ondergaan. Dat is te zien op nieuwe foto's.

De bonte Carrousel Suite op de derde verdieping - geopend in 1999 - biedt plaats aan vier personen. De ruimte van 53 vierkante meter is aangekleed als een oud-Hollandse carrousel, inclusief een draaiorgel, lachspiegels en een hobbelpaard.

De Hans en Grietje Suite op de zevende verdieping is geschikt voor vijf personen. Die kamer, met een oppervlakte van eveneens 53 vierkante meter, werd tegelijk geopend met het hotel zelf in 1992. Kinderen kunnen naar hartelust spelen met een poppenkast.

Het Efteling Hotel telt in totaal twintig themakamers. Vorig jaar werd de oude Theater Suite vervangen door een Sprookjesboom Suite. Daarnaast kreeg de Coca-Cola Suite een opfrisbeurt.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be