Efteling

Hype onder Efteling-fans: een kerstkaartje van de Efteling

22-12-2017, 09:39 uur | Reacties

Het is een ware hype onder Efteling-fans: een kerstkaart ontvangen van het attractiepark. De social media-afdeling van de Efteling begon vorige week met het sturen van kerstkaarten naar enkele trouwe liefhebbers. Toen dat bekend werd, kwamen er tientallen verzoekjes van twitterende fanaten die ook dolgraag een Efteling-kaartje wilden ontvangen.

En de Efteling bleek niet de beroerdste. Alle fans die via Twitter om Efteling-post vroegen, zijn de afgelopen dagen getrakteerd op een handgeschreven ansichtkaart. Inmiddels hebben de dames en heren van de webcare-afdeling meer dan 250 kaarten verstuurd.


ZIE OOK: Twitter-account Efteling ontspoord: ruim 150 keer dezelfde tweet

Er zijn 23 verschillende ontwerpen in omloop. Op de voorkant staan melige woordgrappen als "Kerst in de Efteling: Laaf it!", "Een sneeuwwitte kerst toegewenst!" en "Ho ho Holle Bolle Gijs".

Wie zelf een kaartje wil sturen aan het webcare-team Efteling, kan daarvoor het volgende adres gebruiken: Europalaan 1 5171 KW in Kaatsheuvel, t.a.v. Efteling Webcare.ZIE OOK: Efteling viert Sinterklaas: alle tweets op rijm

Reacties