Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen veilt dagje uit inclusief twee meter pizza

22-12-2017, 15.11 uur

Attractiepark Slagharen komt met een mooie aanbieding voor liefhebbers van pizza. Er worden twintig entreekaarten voor het Overijsselse pretpark geveild, inclusief een twee meter lange pizza.

De hoogste bieders mogen ook een half uur lang privéritjes maken in de nieuwe lanceerachtbaan Gold Rush. Tot nu toe is er 195 euro geboden, 9,75 euro per persoon. De datum van de 'Golden Slagharen Day' wordt in overleg bepaald. Het park gaat op 16 maart 2018 weer open voor publiek.

De opbrengst van de veiling gaat naar Serious Request van radiozender NPO 3FM. Ook Walibi Holland en Apenheul doen mee aan het jaarlijkse goededoelenfeest.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be