Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland veilt exclusief pretparkbezoek voor zestien personen

19-12-2017, 13.29 uur

Met je hele vriendengroep naar Walibi Holland? Het pretpark veilt een exclusief pretparkbezoek voor zestien personen, inclusief entree, een overnachting in een villa met ontbijt én privéritjes in een achtbaan. De hoogste bieder krijgt de rollercoaster Lost Gravity na sluitingstijd dertig minuten lang voor zichzelf.

Er kan vier dagen geboden worden. Tot nu toe bedraagt het hoogste bod 260 euro. De datum van de overnachting wordt in overleg met Walibi bepaald, op basis van beschikbaarheid. Het is niet mogelijk om te blijven slapen als het attractiepark tot 23.00 uur geopend is, bijvoorbeeld tijdens de Halloween Fright Nights.

De veiling is onderdeel van Serious Request, het jaarlijkse goededoelenfeest van NPO 3FM. Het Glazen Huis staat dit keer in Apeldoorn.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be