Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Theatershow Disneyland Paris aangepast voor doven

18-12-2017, 15:45 uur | Reacties

Disneyland Paris komt doven en slechthorenden tegemoet. De populaire theatershow Mickey and the Magician wordt binnenkort voorzien van gebarentaal. Op zes verschillende dagen in december en januari is er voor het eerst een doventolk aanwezig om de voorstelling live te vertalen.

Dat heeft Disneyland zojuist bekendgemaakt. "We willen ons aanbod voortdurend verbeteren, zodat ook dove en slechthorende gasten kunnen genieten van de Disney-magie", zegt een woordvoerder. "Bovendien spelen we met dit initiatief in op onze wettelijke verplichtingen op het gebied van toegankelijkheid."

ZIE OOK: Disneyland-theatershow Mickey and the Magician in de prijzen

Er wordt gebruikgemaakt van de Franse Gebarentaal. De aangepaste shows draaien op zaterdag 23 en zondag 24 december, zaterdag 30 en zondag 31 december en zaterdag 6 en zondag 7 januari in het Animagique Theater van het Walt Disney Studios Park.

Mickey and the Magician wordt op die dagen vijf keer opgevoerd, om 11.45 uur, 12.50 uur, 13.55 uur, 16.10 uur en 17.15 uur. Alle bezoekers zijn welkom.

De muzikale voorstelling draait om Mickey Mouse, die zelf magiƫr wil worden. Vervolgens krijgt hij bezoek van figuren uit de Disney-films Cinderella, Beauty and the Beast, The Lion King, Aladdin en Frozen. Vorig jaar werd de productie nog uitgeroepen tot de beste theatershow in een pretpark ter wereld.

ZIE OOK: Burgers' Zoo experimenteert met doventolk bij musical

Reacties