Efteling

Nieuwe kerstcommercial Efteling vertelt ontroerend verhaal

15-12-2017, 08:01 uur | Reacties

De Efteling raakt een gevoelige snaar met een emotionele kerstreclame. In de nieuwe commercial wordt een jong meisje gevolgd dat de dag van haar leven beleeft in het attractiepark. Maar eenmaal thuis slaat de sfeer om.

Daar ziet ze hoe haar ouders ruziemaken en nauwelijks nog aandacht voor haar hebben, omdat ze te druk zijn met hun mobieltjes en laptops. Een actiefoto van de nieuwe attractie Symbolica doet haar terugverlangen naar de Efteling. Dan besluit ze het heft in eigen hand te nemen.


ZIE OOK: Symbolica komt tot leven in nieuwe tv-commercial Efteling

Wanneer haar ouders en broertje de volgende ochtend wakker worden, blijkt dat het meisje met behulp van karton, kerstlampjes en knuffels zelf een Efteling-attractie in elkaar heeft geknutseld. Op die manier lukt het haar om het gezin weer bij elkaar te brengen. Het bijbehorende nummer werd gezongen door Sophie Driebeek.

De vertederende reclame doet qua stijl denken aan de bekende kerstcommercials van de Britse warenhuisketen John Lewis. Ook supermarkten Albert Heijn en Plus kwamen dit jaar met zo'n tranentrekkende reclamespot.ZIE OOK: Indrukwekkende nieuwe Efteling-reclame op buitenlandse televisie

Reacties