Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe kerstcommercial Efteling vertelt ontroerend verhaal

15-12-2017, 08.01 uur

De Efteling raakt een gevoelige snaar met een emotionele kerstreclame. In de nieuwe commercial wordt een jong meisje gevolgd dat de dag van haar leven beleeft in het attractiepark. Maar eenmaal thuis slaat de sfeer om.

Daar ziet ze hoe haar ouders ruziemaken en nauwelijks nog aandacht voor haar hebben, omdat ze te druk zijn met hun mobieltjes en laptops. Een actiefoto van de nieuwe attractie Symbolica doet haar terugverlangen naar de Efteling. Dan besluit ze het heft in eigen hand te nemen.

Wanneer haar ouders en broertje de volgende ochtend wakker worden, blijkt dat het meisje met behulp van karton, kerstlampjes en knuffels zelf een Efteling-attractie in elkaar heeft geknutseld. Op die manier lukt het haar om het gezin weer bij elkaar te brengen. Het bijbehorende nummer werd gezongen door Sophie Driebeek.

De vertederende reclame doet qua stijl denken aan de bekende kerstcommercials van de Britse warenhuisketen John Lewis. Ook supermarkten Albert Heijn en Plus kwamen dit jaar met zo'n tranentrekkende reclamespot.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be