Efteling

Storing bij Bob in de Efteling duurt nu al een maand

15-12-2017, 16:15 uur | Reacties

De technische problemen bij de Bob in de Efteling duren voort. Inmiddels is de populaire attractie al ruim een maand buiten gebruik vanwege een defect. Een woordvoerster van het attractiepark weet niet wanneer de achtbaan weer kan gaan draaien.

"Ik kan alleen zeggen dat we nog steeds ons uiterste best doen om de storing zo snel mogelijk op te lossen", zegt de voorlichtster. De Bob werd op 14 november gesloten. Sindsdien vonden er wel enkele testritjes plaats, maar de entreepoort bleef dicht.


ZIE OOK: Bob in de Efteling al ruim een week gesloten

De Bob zorgt de laatste tijd vaker voor problemen. In augustus was de attractie ook langdurig buiten bedrijf. Achter de schermen wordt gesproken over de toekomst van de 33 jaar oude baan. "We weten dat de Bob niet het eeuwige leven heeft", zei een zegsvrouw in september.

Overigens is het niet zeker dat de Bob meteen weer open kan als de hardnekkige storing is verholpen. Sinds kort moet de attractie namelijk gesloten worden wanneer het regent. Dan bestaat de kans dat de remmen niet goed werken en er karretjes op elkaar knallen.

ZIE OOK: Efteling heropent Bob na storing van zes dagen

Reacties