Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zo zijn de glas-in-loodramen van Symbolica in de Efteling gemaakt

17-12-2017, 16.15 uurBeeld: Lisa van der Drift

Efteling-bezoekers kunnen zich bij de nieuwe attractie Symbolica vergapen aan tientallen bijzondere glas-in-loodramen. De kunstwerken werden handgemaakt door een gespecialiseerd glasatelier in België. Op de website van het bedrijf verschenen onlangs nieuwe foto's van het productieproces.

Dankzij de fotoreportage krijgen we een uniek inkijkje in de manier waarop de kleurrijke ramen zijn vervaardigd. De afbeeldingen zijn afkomstig van Glasatelier Rekem uit de gemeente Lanaken, net over de grens bij Maastricht.

Het exterieur van Symbolica bestaat uit verschillende grote paleistorens met glas-in-loodramen. Het hoogste punt is bijna dertig meter hoog. Ook binnen in de attractie komen bezoekers glas-in-lood tegen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be