Efteling

Efteling-bezoekers krijgen hun geld terug

16-12-2017, 10:17 uur | ReactiesFoto: Lisa van der Drift

Veel mensen die afgelopen weekend een bezoek hebben gebracht aan de Efteling, krijgen hun geld terug. Op zondag vond in het pretpark een themadag plaats voor deelnemers van de BankGiro Loterij. Maar door sneeuw bleef een groot deel van de attracties gesloten.

Zo konden bezoekers niet in Joris en de Draak, Baron 1898, de Python, de Bob, De Vliegende Hollander, de Pagode en de Halve Maen. Daarnaast moest het IJspaleis ontruimd worden.


ZIE OOK: IJsbaan Efteling ontruimd vanwege instortingsgevaar

"Helaas was door het extreme winterweer de beleving minder dan gehoopt", laat de loterij weten in een verklaring. "Dat vinden wij natuurlijk heel erg jammer."

Daarom komt de organisatie met een goedmakertje. "Deelnemers die toegangskaarten voor de Winter Efteling hebben aangeschaft, krijgen het betaalde bedrag teruggestort. Ook als u wél bij de Winter Efteling bent geweest." Prijswinnaars ontvangen de waarde van de gewonnen prijs op hun rekeningnummer.

In 2015 kwam de BankGiro Loterij nog negatief in het nieuws door een misleidende reclameactie met Efteling-kaartjes. De Consumentenbond diende een klacht in, waarna de Kansspelautoriteit de loterij op de vingers tikte.

ZIE OOK: Woede om misleidende Efteling-actie BankGiro Loterij: 'Kinderen zijn ontroostbaar'

Reacties