Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Dit is het nieuwe logo van Toverland

14-12-2017, 12.14 uur

Toverland presenteert vandaag een nieuw logo. Het Limburgse attractiepark heeft gekozen voor een strak beeldmerk met sierlijke, donkerblauwe letters. De nieuwe huisstijl is vanaf begin volgend jaar zichtbaar in het park. Ook wordt er een nieuwe website gelanceerd.

"De komst van het nieuwe themagebied Avalon in 2018 vraagt om een nieuw logo en een nieuwe huisstijl", laat een woordvoerster weten. "Het eindresultaat is eigentijds en bovenal magisch. Het past helemaal bij Toverland."

Bezoekers gaan het nieuwe logo op verschillende plekken terugzien. Zo komt het beeldmerk onder meer te staan op de karretjes van spinning coaster Dwervelwind en de boten van wildwaterbaan Djengu River.

De huisstijl werd ontworpen in samenwerking met het Eindhovense merkenbureau Gewest13. Het huidige logo van Toverland - met speelse, gele letters - is zeven jaar oud.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be