Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuwe vergunning Slagharen houdt rekening met nieuwe attracties

15-12-2017, 17.37 uur

Attractiepark Slagharen gaat de komende jaren niet stilzitten. In de nieuwe omgevingsvergunning van het Overijsselse pretpark wordt al rekening gehouden met de bouw van nieuwe attracties. Dat blijkt uit een analyse van Looopings.

Slagharen wil op den duur uitbreiden achter het reuzenrad The Big Wheel. Tientallen oude vakantiehuisjes worden gesloopt om plaats te maken voor iets nieuws. De nieuwe omgevingsvergunning voor dat gebied houdt rekening met geluidsniveaus die benodigd zijn voor de komst van attracties.

De plannen zijn nog niet concreet. Directeur Wouter Dekkers gaf eerder aan dat hij droomt van een grote wildwaterbaan. "Ik zou dat een zeer mooie toevoeging vinden voor Slagharen", vertelde hij in 2016. "Het is ook goed voor de samenhorigheid, het brengt emoties naar boven."

Dit jaar opende de 33 meter hoge lanceerachtbaan Gold Rush. Deze winter wordt de hoofdingang van het attractiepark vernieuwd.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be