Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort uit voorzorg gesloten: 'Veiligheid niet gegarandeerd'

10-12-2017, 16.13 uur

DierenPark Amersfoort heeft de poorten vanmiddag uit voorzorg gesloten. De veiligheid van de bezoekers kon niet langer gegarandeerd worden, laat de dierentuin weten in een verklaring. Daarom werd rond 14.00 uur besloten om alle aanwezige gasten weg te sturen.

"Wegens de sneeuwval vandaag, bestaat de kans dat er takken van de bomen loskomen in ons park", laat een woordvoerder weten. Bezoekers krijgen een vrijkaartje dat ze op een andere dag mogen gebruiken. Bij de entree wordt gratis koffie uitgedeeld.

Eigenlijk zou het park vandaag open zijn tot 17.00 uur. De veiligheid van de dieren is niet in gevaar. "Zij verblijven op veilige plekken", aldus de voorlichter. Morgen is DierenPark Amersfoort waarschijnlijk gewoon weer geopend.

Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be