Efteling

BN'er bedelt bij de Efteling om gratis kaartje

10-12-2017, 14:07 uur | Reacties

Een bekende Nederlander heeft onlangs bij de Efteling gebedeld om een gratis kaartje. Acteur, zanger en presentator Rein van Duivenboden, bekend van de inmiddels gestopte band MainStreet, was kennelijk niet bereid om 37,50 euro te betalen voor een toegangsbewijs.

Daarom belde hij het attractiepark met de vraag of hij gratis naar binnen mocht, in ruil voor een positief bericht op zijn Instagram-pagina. Dat biecht Van Duivenboden op in een video van YouTube-kanaal 101tv.


ZIE OOK: Youtubers flikken het weer: gratis naar binnen bij de Efteling

"Ik zat al in de auto naar de Efteling en ik dacht: eigenlijk kan ik ook gewoon bellen. Dan zeg je gewoon: ik heb een groot mediaplatform, Instagram, dus misschien kunnen we tot een deal komen. Dat ik een dagje Efteling kan doen en voor jullie reclame maak."

Daar ging de Efteling mee akkoord. Van Duivenboden: "Blijkbaar is dat iets wat vaker gebeurt. Ze zeiden: volgende keer iets eerder zeggen." Op 23 september plaatste Van Duivenboden een foto van Symbolica op Instagram met de tekst: "Gister na 'n lange tijd weer een heerlijk dagje Efteling gepakt! Dank Efteling!" De afbeelding leverde 12.000 likes op.

Van Duivenboden speelt in de geflopte soapserie De Spa. Tv-zender Net5 haalde de serie vorige maand al na twintig afleveringen van de buis vanwege tegenvallende kijkcijfers. Eerder was de knul op RTL 5 te zien in de soap Nieuwe Tijden. Ook daar keken nauwelijks mensen naar.ZIE OOK: Youtuber draait door: 'Efteling-attracties zijn één groot complot'

Reacties