Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Majaland Kownaty

Foto's: nieuw Plopsa-pretpark in Polen is bijna af

07-12-2017, 17:37 uur | Reacties

Een nieuw Plopsa-pretpark in Polen nadert de voltooiing. Vrijwel alle attracties in Majaland Kownaty, gelegen vlakbij de Duitse grens, staan al op hun plek. Ook de decoraties zijn voor een groot deel af. Dat blijkt uit een fotoreportage. Komend voorjaar vindt de opening plaats.

Majaland bestaat uit een grote hal en een openluchtgedeelte. Verspreid over tien hectare komen er verschillende familieattracties in de stijl van de Studio 100-series Maya de Bij, Wickie de Viking, Heidi en Bumba. De bouw kost zo'n 20 miljoen euro. In oktober vorig jaar werd de eerste steen gelegd.

ZIE OOK: Eerste attractie gearriveerd in nieuw Plopsa-pretpark

Majaland is onderdeel van Holiday Park Kownaty, dat de komende jaren moet uitgroeien tot een grote toeristische trekpleister met een sportpark, een waterpark, hotels, een bungalowpark en een winkelgebied. Kownaty ligt op zo'n veertig minuten van de Duitse grens en op anderhalf uur van Berlijn.

Het project is een samenwerkingsverband tussen de Belgische Plopsa Group en de Nederlandse investeerder Momentum Capital. Men verwacht in eerste instantie 300.000 bezoekers per jaar.ZIE OOK: Eerste ontwerpen van nieuw Plopsa-pretpark in Polen

Reacties
Bijdrage