Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vernieuwt omroepinstallatie voor calamiteiten

04-12-2017, 16.38 uurBeeld: @cindy_ve

De omroepinstallatie van de Efteling is vernieuwd. Op meerdere plekken in het attractiepark zijn onopvallende langwerpige geluidsboxen geplaatst. Die kunnen gebruikt worden in geval van calamiteiten, zoals zoekgeraakte kinderen of evacuaties.

Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Het oude omroepsysteem was aan vervanging toe", legt ze uit. Tot nu toe stonden er alleen luidsprekers in de buurt van het Sprookjesbos, het Volk van Laaf en het Spookslot. Nu zijn bijna alle grote pleinen in het park voorzien van een speaker.

De nieuwe boxen hangen bij attracties als Symbolica, Droomvlucht, Fata Morgana, de Bob, de Piraña, het Spookslot en de Python. Er zijn ook speakers gespot in de buurt van Sneeuwwitje in het Sprookjesbos en op het Anton Pieckplein.









Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be