Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen krijgt gloednieuwe ingang in 2018

12-12-2017, 15.19 uur

Attractiepark Slagharen krijgt eindelijk een volwaardige entree. Het Overijsselse pretpark investeert in de bouw van een gloednieuwe ingang. Dat vertelt directeur Wouter Dekkers aan Looopings. Tegelijkertijd worden de infrastructuur en de verkeersveiligheid rond het park aangepakt.

"Ik ben dolblij dat we na al die jaren een fatsoenlijke entree krijgen", aldus Dekkers. "Onze huidige ingang is ouderwets en klein." Er wordt een groot kassagebouw gerealiseerd in de stijl van het Wilde Westen, inclusief een balustrade waar mascottes Randy en Rosie bezoekers kunnen verwelkomen. Daarachter komt een apart gebouw voor de toegangscontrole.

Verder wordt er 1,2 miljoen euro gestoken in een 5,5 meter brede tunnel die bezoekers vanaf de parkeerplaats naar de nieuwe ingang gaat brengen. "Tot nu toe konden gasten de weg oversteken via een stalen loopbrug. Het kwam ook voor dat mensen op goed geluk de straat over liepen. Straks gaat iedereen door de tunnel."

Verder wordt de dienstingang voor leveranciers en personeelsleden geoptimaliseerd. Bovendien legt men een Kiss & Ride-parkeerplaats aan. "Die was er nog niet", vertelt de directeur. "Dat zorgde regelmatig voor opstoppingen."

In 2018 bestaat Attractiepark Slagharen 55 jaar. "Een nieuwe ingang zorgt misschien niet direct voor extra omzet, maar het helpt wel bij de professionalisering van het park en het verbeteren van ons imago", zegt Dekkers. De entree moet af zijn bij de start van het seizoen, op vrijdag 16 maart. De tunnel volgt een jaar later.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be