Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Nickelodeon Adventure Murcia

Eerste Nickelodeon-pretpark van Europa geopend

03-12-2017, 16:31 uur | Reacties

Het eerste Nickelodeon-pretpark van Europa is officieel geopend. Vanaf dit weekend kunnen bezoekers een kijkje nemen in het overdekte attractiepark Nickelodeon Adventure, gelegen in een winkelcentrum in de Spaanse stad Murcia.

De attracties staan in het teken van bekende Nickelodeon-series, waaronder SpongeBob SquarePants, The Fairly OddParents en Teenage Mutant Ninja Turtles. Er zijn onder andere botsauto's, speelruimtes, games, een vliegtuigmolen, een 4D-biscoop en meet-and-greet-locaties te vinden.


ZIE OOK: Nickelodeon wil meerdere overdekte pretparken in Europa

Ook Dora the Explorer, Rugrats en PAW Patrol komen in het park voor. De entreeprijzen variëren tussen 9,90 en 15,90 euro, afhankelijk van de drukte. Nickelodeon Adventure is dagelijks geopend tot 21.00 of 22.00 uur.

Voor de bouw werd het Nederlandse decoratiebedrijf P&P Projects ingeschakeld. De firma is onder meer verantwoordelijk voor speeltoestellen, decorstukken, meubilair, interactieve elementen, muurschilderingen en informatieborden.

Nickelodeon Adventure Murcia is eigendom van de Spaanse entertainmentgroep Parques Reunidos, net als Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany. Er zijn plannen voor vergelijkbare overdekte Nickelodeon-parken in Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.ZIE OOK: Nickelodeon sluit deal voor nieuw overdekt pretpark in de buurt van Londen

Reacties