Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nickelodeon Adventure Murcia

Eerste Nickelodeon-pretpark van Europa geopend

03-12-2017, 16.31 uur

Het eerste Nickelodeon-pretpark van Europa is officieel geopend. Vanaf dit weekend kunnen bezoekers een kijkje nemen in het overdekte attractiepark Nickelodeon Adventure, gelegen in een winkelcentrum in de Spaanse stad Murcia.

De attracties staan in het teken van bekende Nickelodeon-series, waaronder SpongeBob SquarePants, The Fairly OddParents en Teenage Mutant Ninja Turtles. Er zijn onder andere botsauto's, speelruimtes, games, een vliegtuigmolen, een 4D-biscoop en meet-and-greet-locaties te vinden.

Ook Dora the Explorer, Rugrats en PAW Patrol komen in het park voor. De entreeprijzen variëren tussen 9,90 en 15,90 euro, afhankelijk van de drukte. Nickelodeon Adventure is dagelijks geopend tot 21.00 of 22.00 uur.

Voor de bouw werd het Nederlandse decoratiebedrijf P&P Projects ingeschakeld. De firma is onder meer verantwoordelijk voor speeltoestellen, decorstukken, meubilair, interactieve elementen, muurschilderingen en informatieborden.

Nickelodeon Adventure Murcia is eigendom van de Spaanse entertainmentgroep Parques Reunidos, net als Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany. Er zijn plannen voor vergelijkbare overdekte Nickelodeon-parken in Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.Meer Nickelodeon Adventure Murcia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be