Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Camel Creek Family Adventure Park

Pretpark verbant rietjes

03-12-2017, 15.04 uur

Een pretpark in Groot-Brittannië stopt met het gebruiken van rietjes. Bezoekers van het Engelse Camel Creek krijgen vanaf volgend jaar geen plastic rietjes of deksels meer bij hun drankje.

Het afgelopen jaar gebruikte het attractiepark nog 35.000 rietjes en 34.000 deksels. Om het milieu te sparen, besloot horecamanager Ewa Rusol om de plastic wegwerpartikelen permanent in de ban te doen.

Het park heeft zich aangesloten bij de campagne The Final Straw. "We willen helpen om onze stranden en het zeeleven te redden", aldus Rusol. Het duurt honderden jaren voordat plastic rietjes worden afgebroken door de natuur.

Camel Creek Family Theme Park is een kleinschalig familiepark met onder meer een achtbaan, een waterbaan, een simulator, een schommelschip en een vrijevaltoren.

Meer Camel Creek Family Adventure Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be