Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Ontwerper Disneyland Paris geeft exclusieve presentatie

01-12-2017, 21.42 uur

Disney-fans kunnen volgend jaar een exclusieve presentatie van een ontwerper bijwonen. Op zaterdag 2 juni 2018 vertelt een doorgewinterde 'imagineer' hoe het is om attracties te ontwerpen voor Disneyland Paris. Dat heeft het pretparkresort vandaag bekendgemaakt.

De presentatie vindt plaats in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park, tijdens avondevenement Disney FanDaze. Het park is dan open van 20.00 tot 02.00 uur voor een speciale feestavond met bijzondere Disney-figuren, shows, parades, souvenirs en hapjes. De entreeprijzen zijn nog niet bekend.

"Altijd al een Disney-ontwerper in het echt willen ontmoeten?", staat in een promotietekst. "Kom naar Animagique Theater voor een presentatie van het brein achter onze iconische themagebieden, attracties en shows." Wie er komt, is nog geheim.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be