Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mirabilandia

Eerste ontwerpen voor nieuwe motorachtbaan in Ducati World

30-11-2017, 16.43 uur

Er zijn voor het eerst ontwerpen verschenen van Ducati World, een nieuw gebied in het Italiaanse pretpark Mirabilandia. In 2019 opent het attractiepark een themadeel dat volledig in het teken staat van motorfietsmerk Ducati. De belangrijkste attractie wordt een grote achtbaan met motoren.

Uit nieuwe concepten blijkt dat Mirabilandia heeft gekozen voor een spike coaster van de Duitse fabrikant Maurer Rides. Dat is een elektrisch aangedreven achtbaan met losse karretjes. Afgelopen zomer opende een eerste exemplaar in het Duitse Skyline Park.

De bouw van Ducati World gaat 25 miljoen euro kosten. Het parkdeel krijgt een oppervlakte van 35.000 vierkante meter. Er komen ook simulatoren, virtualreality-attracties, restaurants en winkels.

Mirabilandia is onderdeel van de Spaanse parkengroep Parques Reunidos, net als onder meer Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Mirabilandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be