Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling past teksten in nieuwe attractie Symbolica aan

30-11-2017, 14:40 uur | Reacties

De Efteling blijft sleutelen aan de nieuwe attractie Symbolica. Vijf maanden na de officiële opening hebben verschillende figuren in het Paleis der Fantasie nieuwe teksten gekregen.

In Symbolica nemen Efteling-bezoekers plaats in een zogeheten Fantasievaarder voor een rondrit door het paleis van koning Pardulfus, onder leiding van mascotte Pardoes. Zijn stem werd ingesproken door acteur Joey van der Velden.

ZIE OOK: Interactieve elementen in Efteling-attractie Symbolica uitgeschakeld

Van der Velden nam onlangs nieuwe zinnen op voor de attractie. Zo zegt Pardoes in de Botanicum-scène nu: "Snel, deze kant op. Wow, dat ging maar net goed. Vlug, we gaan verder. Stuur zelf de Fantasievaarder de goede kant op." Inzittenden kunnen de voertuigen vervolgens zelf laten draaien met behulp van een bedieningspaneel op de eerste rij.

Ook in de Koningszaal is de tekst van Pardoes veranderd. "Dans, dans!", roept hij nu, terwijl hij de karretjes door de ruimte laat walsen op de muziek. In de allerlaatste scène - de Galerij der Fantasievollen - horen we de verschillende bewoners van het paleis afscheid nemen van de bezoekers. "Tot snel, dag!", zegt Pardijn. "Het was me een waar genoegen", aldus koning Pardulfus. Lakei O.J. Punctuel noemt het bezoek "een merkwaardige audiëntie".

De afgelopen weken werden er meer wijzigingen doorgevoerd in de attractie, voornamelijk op het gebied van belichting en geluid. Ook de draairichtingen en posities van de karretjes zijn in sommige scènes aangepast. Enkele interactieve elementen hebben het veld moeten ruimen.ZIE OOK: Bekende Efteling-medewerkers spreken stemmen in voor Symbolica

Reacties