Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris roept souvenirs terug vanwege brandgevaar

29-11-2017, 10.33 uur

Disneyland Paris waarschuwt voor brandgevaar bij Halloween-souvenirs. Een oranje heksenhoed met Mickey Mouse-oren en een paarse sluier blijkt licht ontvlambaar te zijn. De sluier is de boosdoener.

Het gaat om een product met de code FAC-034465-16100, dat eind 2016 verkocht werd. "Bezoekers moeten de hoed zo snel mogelijk terugbrengen naar een winkel in Disneyland Paris", staat in een verklaring van het pretparkresort.

Terugsturen per post is ook mogelijk. De kosten daarvoor worden vergoed door Disney. Klanten krijgen hun aankoopbedrag terug. "Onze excuses voor het ongemak."

Tussen 2013 en 2015 verkocht Disneyland Paris nog gevaarlijke Rapunzel-hoedjes, die vanwege brandgevaar ook niet voldeden aan Europese veiligheidseisen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be