Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Pirates of the Caribbean-ster bezoekt Disneyland Paris

28-11-2017, 10.50 uur

Eén van de sterren uit de nieuwste Pirates of the Caribbean-film heeft een bezoek gebracht aan Disneyland Paris. Actrice Kaya Scodelario, die de rol van Carina Smyth speelde, vierde onlangs Kerstmis in het Disneyland Park. Dat is te zien in een video die Disney op YouTube heeft gezet.

"Het is voor mij een kinderdroom om hier te komen", vertelt Scodelario. "Ik heb gehuild bij het zien van het vuurwerk." De Britse actrice maakte ook ritjes in attracties als Mad Hatter's Tea Cups en Big Thunder Mountain.

Scodelario was niet voor het eerst in Disneyland Paris. In mei werd ze geïnterviewd voor het kasteel van Doornroosje, ter promotie van Pirates of the Caribbean-film Salazar's Revenge. Toen waren ook filmsterren als Johnny Depp en Orlando Bloom aanwezig.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be