Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nikkie Plessen presenteert Disney-kledinglijn in Disneyland Paris

30-11-2017, 18.29 uur

Modeontwerpster en voormalig actrice Nikkie Plessen heeft een speciale Disney-kledinglijn ontworpen. Voor de nieuwe collectie van haar kledingmerk NIKKIE liet ze zich inspireren door Disney-figuren - en Donald Duck in het bijzonder. De presentatie vindt op 12 december plaats in Disneyland Paris.

"Disney benaderde mij voor een samenwerking", aldus Plessen. "Als fan van Disney en vooral van icoon Donald Duck zeg je natuurlijk geen nee tegen zo'n groot merk." De collectie 'NIKKIE x Disney selected by Kate Moss' zal in meerdere landen verkrijgbaar zijn.

"Nikkie brengt onze geliefde figuren op een heel unieke wijze tot leven", reageert modedirecteur Jochen Wyns van The Walt Disney Company Benelux. "Ze slaagt erin om de Disney-magie op een innovatieve en trendy manier over te brengen, met aandacht voor subtiele details."

De afgelopen jaren werd Plessen meermaals door verschillende ontwerpers beschuldigd van plagiaat. Zelf was ze zich naar eigen zeggen van geen kwaad bewust. "Ik vond het een leuke tekst en een mooi plaatje, dus heb ik dat gebruikt", vertelde ze later in een interview. "Wist ik veel dat die ontwerpster ook in Nederland zat."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be