Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Avondshow Phantasialand afgekraakt op social media: 'Slechtste show ooit'

27-11-2017, 10.23 uur

Het winterse avondspektakel van Phantasialand wordt niet door iedereen gewaardeerd. Nederlandse bezoekers klagen op social media over de kwaliteit van de voorstelling The Magic Rose - Spirit of Light, die tijdens het winterseizoen dagelijks wordt opgevoerd.

"Die eindshow is de slechtste die ik ooit heb gezien", schrijft Sjoerd Gabriëls op Twitter. "Slechte organisatie, slecht verhaal, slechte dans. Zelfs het vuurwerk kon het niet goedmaken." Ene Emiel is het met hem eens. Hij noemt de voorstelling "triest". "Is het geld niet waard, opdoeken die eindshow."

Hij klaagt ook over "zeer onvriendelijk personeel". "Zeer slechte eindshow", oordeelt Eric Rovers. "De mensen die het langst staan te wachten worden door chagrijnig personeel naar de slechtste plekken gedrukt."

Izaak van den Dries spreekt over "een infantiele schijt-slotshow" met een "totaal onsamenhangend verhaal". "De acteurs stonden na hun kunstje enkele keren op applaus te wachten. Het bekende krekelgeluid overstemde het applaus volledig." Meer woorden wil hij er niet aan vuil maken. "Zo veel aandacht verdient deze prutshow niet."

Filmen of fotograferen tijdens de voorstelling was verboden. Van den Dries: "Ik snap ook best dat je als pretpark later niet met deze wanstaltige voorstelling geassocieerd wil worden."

Het Duitse pretpark heeft niet op de Twitter-berichten gereageerd. The Magic Rose is dagelijks te zien tijdens winterseizoen Wintertraum in Phantasialand, dat nog duurt tot en met 14 januari 2018.

Vrijwel alle shows in Phantasialand worden geregisseerd door Manuela Löffelhardt, de vrouw van Phantasialand-eigenaar Robert Löffelhardt.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be