Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Escape rooms

Extreme escape room: ontsnappen tijdens treinreis van dertien uur

25-11-2017, 18.02 uur

Gek op escape rooms? In Finland wordt waarschijnlijk de grootste en langste escape room ooit gerealiseerd. Deelnemers krijgen de opdracht om raadsels en puzzels op te lossen tijdens een dertien uur durende treinreis. De extreme escape room loopt door veertien verschillende treincabines.

Het gaat om een eenmalige actie ter promotie van de nieuwe bioscoopfilm Murder on the Orient Express. Daarin probeert een detective een moord in een trein op te lossen. Alle passagiers zijn verdacht. In Nederland ging de film op 9 november in première.

Voor de rijdende escape room werkt filmmaatschappij 20th Century Fox samen met de Finse spoorwegen. De treinrit van 1000 kilometer tussen Finland en Lapland vindt plaats op woensdag 13 december.

In de voorwaarden staat dat deelnemers woonachtig moeten zijn in Finland. Andere nieuwsgierige puzzelaars kunnen het evenement volgen via een livestream.Meer escape rooms
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be