Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Groen licht voor nieuw hotel bij de Efteling

25-11-2017, 15.05 uur

De gemeente Loon op Zand heeft toestemming gegeven voor de bouw van een nieuw hotel bij de Efteling. Tegenover het huidige Efteling Hotel moet een groot hotel met vijfhonderd kamers komen te staan. Het project is een initiatief van vastgoedbedrijf Somerset Capital Partners.

Het is de bedoeling om binnen een jaar het definitieve bestemmingsplan rond te krijgen, zodat de bouw kan beginnen. De opening van het hotel zou dan binnen drie jaar plaats kunnen vinden. Wie het hotel uiteindelijk gaat runnen, is nog niet besloten.

De Efteling juicht de komst van meer overnachtingsmogelijkheden in de omgeving toe. Eerder reageerde het attractiepark ook al verheugd op de komst van een groot vakantiepark met ruim honderd recreatiewoningen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be