Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoekers Disneyland Paris moeten ontmoeting met Spider-Man reserveren

27-11-2017, 14.54 uur

Wie op de foto wil met Spider-Man in Disneyland Paris, moet voortaan eerst een app downloaden. Tot nu toe konden bezoekers gewoon aansluiten in de rij voor de meet-and-greet-locatie in het Walt Disney Studios Park. Aanstaande woensdag wordt er een speciaal reserveringssysteem geïntroduceerd.

Het systeem werkt via een externe app Lineberty, die gratis te downloaden is door een QR-code op de parkplattegrond te scannen. In de app kunnen bezoekers invullen uit hoeveel mensen hun gezelschap bestaat, met een maximum van acht personen. Vervolgens krijgen ze te zien op welk tijdstip ze aan de beurt zijn.

Disneyland Paris heeft ook een eigen gratis reserveringssysteem voor attracties, de FastPass. Opvallend genoeg koos men in dit geval voor een externe oplossing.

Meet Spider-Man bevindt zich tegenover de ingang van Rock 'n' Roller Coaster, bij restaurant Disney Blockbuster Café.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be