Bobbejaanland

Fans Bobbejaanland mogen meedenken over nieuwe attractie

24-11-2017, 19:51 uur | Reacties

Bobbejaanland laat fans meedenken over een nieuwe attractie. In een enquête vraagt het Vlaamse pretpark wat voor soort attractie deelnemers het liefst in 't Plezantste Land zouden zien verschijnen.

"Stel dat jij mag beslissen over de nieuwe attractie die Bobbejaanland gaat bouwen, wat zou dan je voorkeur zijn?", staat in de vragenlijst. Er zijn zeven keuzemogelijkheden: een waterattractie, een attractie met filmprojectie, een lanceerachtbaan met looping, een achtbaan zonder looping, een valtoren, een interactieve shooter en een simulator.


ZIE OOK: Nieuwe attractie Bobbejaanland geopend

Daarnaast kunnen fans verschillende eigenschappen van attracties beoordelen met sterren, waaronder snelheid, hoogte, inversies, bochten, water, interactiviteit, filmprojecties en decoraties. Bobbejaanland vraagt deelnemers ook wat hun favoriete attractie in een ander pretpark is.

"We hebben inderdaad een enquête verstuurd in het kader van onze toekomstige attractie-ontwikkeling", vertelt een woordvoerster van Bobbejaanland aan Looopings. "Over het jaartal van de investering kan ik voorlopig nog geen uitspraken doen."

De laatste twee grote attracties in Bobbejaanland waren spinning coaster Naga Bay (2011) en simulator The Forbidden Caves (2015).

ZIE OOK: Bobbejaanland slaat flater: nieuwe attractie valt niet in de smaak

Reacties