Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Plopsaland geeft 40 procent korting op Black Friday

24-11-2017, 12.59 uur

Plopsaland stunt met de prijzen op Black Friday. Entreekaarten voor Plopsaland De Panne worden dit weekend verkocht met 40 procent korting. Een toegangsbewijs voor het Vlaamse attractiepark - geldig tot en met 7 januari 2018 - kost tijdelijk geen 35,99 euro maar 21,59 euro.

Bestellen kan via de online ticketshop van Plopsa, met behulp van de actiecode 'BLACK'. De kortingsactie geldt ook voor waterpark Plopsaqua De Panne en de overdekte pretparken Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden.

"Vergeet je ticket niet aan te vinken bij de bestelling", waarschuwt Plopsa. "Kortingstickets kunnen achteraf niet meer nagestuurd worden."

Plopsaland De Panne is tijdens weekenden in november en december geopend van 10.30 tot 17.00 uur. In de kerstvakantie sluiten de poorten om 18.00 uur. De actie loopt tot en met maandagavond.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be