Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: nieuwe personeelskleding voor medewerkers Efteling

23-12-2017, 12.00 uur

Medewerkers van de Efteling hebben sinds gisteren een nieuwe outfit. Honderden personeelsleden van het attractiepark, het Efteling Hotel en de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land kregen een nieuw pak aangemeten.

Bij de attracties, souvenirwinkels en horecagelegenheden dragen medewerkers voortaan een lichte blouse met verschillende kleine Efteling-icoontjes, een blauw-oranje gilet en een donkerblauwe broek. Verder zijn er donkerblauwe winterjassen.

De outfit werd ontworpen door mode-ontwerper Mattijs van Bergen. Er is bewust gekozen voor lichte kleuren, omdat die minder warmte vasthouden. Voor warme zomerdagen zijn er ook blouses met korte mouwen.

Eigenlijk had de nieuwe personeelskleding al afgelopen voorjaar geïntroduceerd moeten worden. Het oude uniform - een okerkleurige blouse met een lichtblauw gilet en een donkerbruine broek - stamt uit 2010.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be