Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling-lakei O.J. Punctuel is terug van weggeweest

22-11-2017, 16:39 uur | ReactiesFoto: @efliefhebbers

O.J. Punctuel is terug van weggeweest. De bekende lakei uit de nieuwe Efteling-attractie Symbolica laat zich deze winter opnieuw regelmatig zien. Afgelopen zomer konden bezoekers al een praatje met hem maken tijdens het Negen Pleinen Festijn. Tijdens de Winter Efteling is Punctuel opnieuw van de partij.

Dat bevestigt een voorlichtster van de Efteling aan Looopings. "Gasten kunnen O.J. Punctuel de komende weken op verschillende momenten tegenkomen in de buurt van het Paleis der Fantasie", laat ze weten. De act komt niet voor op de officiële entertainmentkalender.

ZIE OOK: Efteling-meme met stomverbaasde lakei is hit op social media

Olivier Jujubes Punctuel is één van de belangrijkste karakters in Symbolica, waar hij voorkomt als animatronic. Zo heet hij bezoekers welkom in de ontvangstzaal van de attractie. Zijn stem werd ingesproken door Efteling-entertainer en -ontwerper Jeroen Verheij.

Verheij, die zelf verschillende scènes van Symbolica ontwierp, speelt ook regelmatig de rol van Punctuel buiten de attractie. Daar vertelt hij passanten over de geldende etiquette in het paleis, ter voorbereiding op hun 'audiëntie'. Hij is ook beschikbaar voor selfies.

ZIE OOK: Efteling-ontwerper met lege handen naar huis bij spelshow

Reacties
Bijdrage