Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell organiseert hardloopwedstrijd door attractiepark

20-11-2017, 19.13 uur

Duinrell nodigt sportieve pretparkfans uit voor een bijzondere hardloopwedstrijd. Op zondagmiddag 4 maart 2018 vindt er een speciaal hardloopevenement plaats in het Wassenaarse attractiepark. Bezoekers krijgen de kans om één, vijf of tien kilometer door het park te rennen. De route loopt langs de attracties en het Tikibad.

Startbewijzen voor de drie verschillende afstanden zijn voor 22,50 euro, 27,50 euro en 30 euro verkrijgbaar via de website van Duinrell. De eerste 250 deelnemers krijgen 2,50 euro korting. Alle hardlopers mogen de rest van de dag in het pretpark blijven. Er zijn ook groepsarrangementen in het leven geroepen.

De zogeheten Duinrell Fun Run wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Opkikker en het Ronald McDonald Huis in Den Haag. De opbrengsten gaan naar het goede doel. Bezoekers die alleen willen kijken, betalen 17,50 euro om binnen te komen. Het attractiepark is geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be