Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Populair rendier uit Toverland verkrijgbaar als knuffel

20-11-2017, 16.22 uur

Eén van de bewoners van Toverland is nu verkrijgbaar als knuffel. Bezoekers van het attractiepark in Sevenum kunnen sinds kort een pluchen versie van het schattige rendier Rudi mee naar huis nemen. Rudi is te vinden bij de bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn.

De knuffel werd speciaal ontworpen voor Toverland. "Het pratende rendier is heel populair onder de kids", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Ze blijven daar écht staan om naar hem te luisteren. Vandaar dat we de knuffel ontwikkeld hebben."

De knuffelbeesten zijn voor 19,95 euro per stuk verkrijgbaar in het winkeltje bij Maximus' Blitz Bahn in themadeel Magic Forest.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be