Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Films

Gruwelijke escape room in nieuwe horrorfilm

14-11-2017, 17.22 uur | Reacties

Na het zien van een nieuwe horrorfilm durven veel mensen waarschijnlijk geen escape room meer binnen te stappen. Eind november gaat de bioscoopfilm Escape Room in première. Daarin is te zien hoe een bezoek aan een escape room volledig uit de hand loopt.

Zes vrienden laten zichzelf vrijwillig opsluiten in een kamer. Terwijl de tijd wegtikt proberen ze te ontsnappen door cryptische raadsels en puzzels op te lossen. Maar al snel hebben de deelnemers door dat er iets niet klopt.

De opdrachten worden niet alleen steeds moeilijker, maar ook steeds bloediger. Het spel maakt het ene na het andere slachtoffer.

Escape Room werd geregisseerd door Will Wernick. De Nederlandse première is op donderdag 30 november. In de bioscoop geldt een minimumleeftijd van 16 jaar.Meer films
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be