Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Voorproefje op nieuwe Star Wars-film in Disneyland Paris

17-11-2017, 22.08 uur

Disneyland Paris heeft een verrassing in petto voor Star Wars-fans. In vliegsimulator Star Tours: The Adventures Continue zijn vanaf vandaag nieuwe scènes te zien. Die spelen zich af op de planeet Crait uit de nieuwe Star Wars-film The Last Jedi.

De bioscoopfilm gaat pas op 13 december in première, maar bezoekers van Disneyland krijgen nu alvast een voorproefje. Passagiers komen terecht in een epische veldslag op Crait, met gevechtsrobots en gevechtsvliegtuigen. In sommige gevallen laat ook slechterik Kylo Ren zich zien. Verder zijn er hologrammen van Star Wars-personages Poe Dameron of Maz Kanata.

De nieuwe versie van Star Tours eindigt met een knipoog voor echte Disney-fans, als het StarSpeeder-vliegtuig landt op de nieuwe planeet Batuu. Dat is de themawereld die momenteel gebouwd wordt in de Amerikaanse Disney-resorts Walt Disney World (Florida) en Disneyland (Californië), onder de noemer Star Wars: Galaxy's Edge.

Eigenlijk zouden de nieuwe scènes pas vanaf 22 november te zien zijn in Disneyland Paris.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be