Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tivoli Gardens

Disney helpt Deens pretpark met nieuwe parade

11-11-2017, 23.30 uur

Disney gaat een pretpark in Denemarken helpen bij het creëren van een nieuwe parade. Attractiepark Tivoli Gardens in Kopenhagen bestaat volgend jaar 175 jaar. Ter gelegenheid van die bijzondere mijlpaal komt er een speciale jubileumparade.

Walt Disney World in het Amerikaanse Florida ontwikkelt een paradewagen met de naam Friendship Garden, gebaseerd op de beroemde Disney-attractie It's a Small World. De première vindt op 1 mei plaats.

Walt Disney bezocht het Deense park meerdere keren voorafgaand aan de opening van het originele Disneyland in 1955. "Beide iconische plekken kennen een langdurige traditie van samenwerking en wederzijdse bewondering", staat in een persbericht van Tivoli Gardens.

"Walt Disney hield van Tivoli en wij doen dat ook", vertelt Walt Disney World-directeur George Kalogridis. "We hebben Tivoli hoog in het vaandel staan en we zijn dan ook vereerd dat we mee mogen werken aan de jubileumparade."

Meer Tivoli Gardens
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be