Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling opent vernieuwd IJspaleis

13-11-2017, 15.17 uur | ReactiesBeeld: Cindy Vervuren

Het IJspaleis in de Efteling heeft een make-over ondergaan. Vanaf vandaag kunnen bezoekers een kijkje nemen in een nieuwe tent met een grote schaatsbaan, een bandenglijbaan, een springkussen, een dansvloer en verwarmde terrassen.

Dat is te zien op foto's van Cindy Vervuren. Het decor bestaat uit een statige paleismuur met vijftien meter hoge torens. De ijsbaan is vormgegeven als een bevroren paleisvijver. Er zijn ook winterse hapjes en drankjes verkrijgbaar, waaronder broodjes bal, warme soep en quiche. De Sneeuwprinses en de Vuurprins voeren meermaals per dag een muzikale act op.

De komende jaren wordt het IJspaleis verder uitgebreid. Het overdekte winterwonderland is tijdens de winterperiode dagelijks geopend. De Winter Efteling duurt tot en met eind januari 2018.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be