Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling serveert winterse lekkernijen: Flammkuchen, schnitzels en stroopwafels

10-11-2017, 16.51 uur

In de Efteling staan de komende maanden speciale winterse lekkernijen op het menu. Tijdens de Winter Efteling serveert het attractiepark een hoop culinaire specialiteiten die passen bij de tijd van het jaar.

Zo kunnen bezoekers Flammkuchen halen in de buurt van Symbolica. Daarvoor werd een verkooppunt met ijs omgebouwd. Op het Steenbokplein bij de Bob zijn tijdens de winterperiode voor het eerst broodjes schnitzel verkrijgbaar. Bij een speciaal chalet worden warme panini verkocht.

Het assortiment van het overdekte IJspaleis, gelegen op de Speelweide in het Reizenrijk, is ook flink uitgebreid. Hongerige gasten kunnen daar kiezen uit onder meer broodjes bal, warme soep, quiche en verschillende baguettes.

Daarnaast zijn op verschillende plekken in het park stroopwafels met karamel, zoete shortcakes en warme chocolademelk met slagroom te koop. Wie zin heeft in een alcoholische versnapering, kan Schrobbelèr - een zoete Tilburgse kruidenbitter - of glühwein bestellen.

De Winter Efteling begint aanstaande maandag. Het evenement duurt tot en met 31 januari 2018.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be