Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Klassiek concert met Efteling-muziek in Efteling Theater

15-11-2017, 14.06 uur

In de Efteling vindt in januari 2018 een bijzonder klassiek concert plaats. Een symfonisch blaasorkest brengt de muziek van verschillende bekende Efteling-attracties en -sprookjes ten gehore.

Koninklijke Sophia's Vereeniging uit Loon op Zand speelt op woensdagavond 10 januari de muziek van het Huis van de Vijf Zintuigen, Fata Morgana, De Indische Waterlelies en Carnaval Festival. De rest van het nieuwjaarsconcert bestaat uit composities van Johann Strauss en Giacomo Puccini.

Het evenement in het Efteling Theater wordt georganiseerd door Rabobank De Langstraat. Het programma begint om 20.30 uur. Kaarten zijn voor 19,50 euro per stuk verkrijgbaar via de website van de Efteling.

Vorig jaar werd het nieuwjaarsconcert voor het eerst gehouden, toen met het bekende symfonieorkest Philharmonie Zuidnederland.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be