Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling op zoek naar bijzondere wensen van bezoekers

09-11-2017, 12.24 uur

De Efteling laat hartverwarmende wensen van bezoekers in vervulling gaan. Midden in het attractiepark - links van Symbolica - staat tijdens de Winter Efteling een veertien meter hoge Wensboom. Van 13 november tot en met 31 januari mag iedereen daar een wens achterlaten.

Bij de boom wordt een schrijftafel neergezet. Gasten kunnen hun wens, naam, telefoonnummer en e-mailadres noteren op speciale wenskaartjes. De ingevulde kaartjes laten ze vervolgens achter in een brievenbus. Een select aantal wensen wordt wekelijks in de boom gehangen, in doorzichtige kerstballen.

Een ingezonden wens moet bedoeld zijn voor iemand anders. Daarnaast vraagt het pretpark om wensen die "realistisch, praktisch uitvoerbaar, verrassend en positief" zijn. Ze moeten ook passen bij "het warme gevoel van de Winter Efteling". Een omschrijving mag niet langer zijn dan honderd woorden.

Wie deze winter niet naar de Efteling gaat, maar toch een wens wil insturen, kan ook een formulier invullen op de officiƫle Efteling-site.

Vorige winter organiseerde het Limburgse attractiepark Toverland nagenoeg dezelfde actie.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be