Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling houdt wildwaterbaan Piraña open ondanks winterse kou

09-11-2017, 14.30 uur

Ondanks de winterse temperaturen blijft Efteling-wildwaterbaan Piraña deze week gewoon geopend. Dat heeft een woordvoerster van het attractiepark laten weten aan Looopings. Met 8 graden is het behoorlijk koud in Kaatsheuvel. Eerder deze week heeft het 's nachts zelfs gevroren.

Toch kunnen bezoekers tot en met zondag 12 november gewoon in de Piraña stappen. "Op dit moment kunnen echte bikkels de attractie gewoon bezoeken, ook als het wat kouder is", zegt de voorlichtster. "Je moet er natuurlijk wel zin in hebben om eventueel een nat pak te halen. Gelukkig hebben we drogers paraat."

Op maandag 13 november begint de Winter Efteling. Dan is de waterattractie gesloten. Volgens de onderhoudskalender vindt de heropening van de Piraña begin april 2018 plaats.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be