Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi: 'Halloween-evenement kan zich meten met popfestivals'

06-11-2017, 17.55 uur

Walibi Belgium is blij met de bezoekersaantallen in de Halloween-periode. Met 160.000 bezoekers behaalde het pretpark een absoluut record. Volgens Walibi kan het drukbezochte halloween-evenement zich meten met populaire popfestivals.

Men spreekt in een persbericht over "de meest succesvolle editie in de geschiedenis". "Dit resultaat verbreekt alle records en zet Halloween in Walibi meer dan ooit op hetzelfde niveau als de grootste festivals in België, zoals Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop."

Halloween in Walibi Belgium vond plaats op dertien dagen tussen 14 oktober en 5 november. Het attractiepark presenteerde vijf spookhuizen, een walkthrough, vijf scare zones en een horrorbar. Gemiddeld kwamen er 12.300 bezoekers per dag.



Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be