Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Efteling-app onbruikbaar door buggy's

03-11-2017, 22.51 uurBeeld: @Eftelwesley

Efteling-bezoekers kunnen op drukke dagen geen gebruik maken van een nieuwe app. Het pretpark bracht onlangs een interactieve app uit met een spel dat alleen gespeeld kan worden in de wachtrij van Carnaval Festival. Maar als het druk is, wordt de toegang versperd door tientallen buggy's.

Veel gezinnen laten hun kinderwagen achter bij de ingang van de attractie. Daardoor is het gedeelte van de rij bedoeld voor het Carnaval Festival-spel niet toegankelijk.

De Efteling kampt al jaren met een chronisch gebrek aan plekken om buggy's te stallen. Ook het plein bij de nieuwe attractie Symbolica staat regelmatig vol met karren, tot grote frustratie van fans.

De Carnaval Festival-app, ontwikkeld door het Vlaamse bedrijf World of Waw, werd in september gelanceerd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be