Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vogel Rok in de Efteling wekenlang gesloten

05-11-2017, 16.07 uur

Vogel Rok houdt vanaf maandag een winterslaap. De overdekte Efteling-achtbaan is de komende weken gesloten voor een grote onderhoudsbeurt. Volgens de huidige planning duurt de renovatie tot en met vrijdag 24 november.

De bekende attractie is dus niet operationeel tijdens de eerste twee weken van de Winter Efteling. Die begint officieel op maandag 13 november. Fans hoeven niet te rekenen op ingrijpende wijzigingen. Wel worden alle decoraties en technische installaties nagekeken en waar nodig vernieuwd.

Vogel Rok, gebouwd door de Nederlandse leverancier Vekoma, bestaat in 2018 twintig jaar. Tijdens de vlucht door het duister bereiken treinen een topsnelheid van 65 kilometer per uur. De rollercoaster is twintig meter hoog.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be