Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Vrouw valt uit kermisattractie in Frankrijk

31-10-2017, 09.12 uur

Op een Franse kermis is een 18-jarige vrouw uit een attractie gevallen. Ze raakte gewond toen ze gelanceerd werd uit een tagada-attractie. Dat is een ronde bank die razendsnel ronddraait en heen en weer kantelt. Er zijn geen beugels.

Het incident vond maandagmiddag plaats op de kermis in de West-Franse havenstad Concarneau. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, melden regionale media. Ze was nog wel bij bewustzijn.

Volgens een ooggetuige viel het slachtoffer tijdens het ritje voortdurend van de draaiende bank af. "Ze probeerde weer te gaan zitten, maar toen schudde het bakje hevig heen en weer. Daardoor vloog ze eruit en landde ze uiteindelijk op haar hoofd op de grond."

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be