Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: huwelijksaanzoek bij Eddie de Clown in Walibi Holland

31-10-2017, 12.08 uur

Bezoekers van de allerlaatste Halloween Fright Night in Walibi Holland waren zondagavond getuige van een bijzonder moment. Op het podium van Halloween-mascotte Eddie de Clown vroeg een man onverwachts zijn vriendin ten huwelijk. Onder luid applaus en gejoel ging de bezoeker op zijn knieën.

Dat is te zien op een YouTube-video. "Ik zie traantjes! Wat fantastisch!", roept de beroemde horrorclown, gevolgd door het afschieten van een confettikanon. "Zo, die is niet van de Hema", reageert Eddie bij het zien van de bijbehorende verlovingsring. "Lekker jongens!"

De clown heeft zichzelf alvast uitgenodigd voor de plechtigheid. "Iemand moet natuurlijk een handtekening komen zetten. Dan hoor ik natuurlijk wel waar ik moet zijn tegen die tijd hé?"



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be