Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Meerdere incidenten tijdens laatste Halloween-weekend in Walibi

01-11-2017, 13.24 uur

Tijdens het laatste weekend van de drukbezochte Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn bezoekers geconfronteerd met verschillende incidenten. Dat blijkt uit gesprekken met medewerkers en politie. Zo vond er zaterdag een vechtpartij plaats bij het spookhuis Psychoshock.

Op dezelfde dag vond er ook een mishandeling plaats. Het slachtoffer heeft geen aangifte gedaan, maar de dader is wel met een parkverbod van het terrein gestuurd. Verder waren er zaterdag "wat kleine incidentjes die in de kiem gesmoord konden worden", aldus een politiewoordvoerder.

Zondag was er een vechtpartij in de scare zone Quarantine. De acteurs zijn tijdelijk ergens anders ondergebracht. Een man uit Ede is aangehouden voor mishandeling. Daarnaast werd een medewerkster van Walibi mishandeld door een vrouwelijke bezoeker na een discussie over een toilet. Het personeelslid heeft aangifte gedaan.

Ook buiten het pretpark zorgden bezoekers van de Fright Nights nog voor problemen. Zo veroorzaakten groepen jongeren zondagavond overlast in bussen en op het treinstation van Harderwijk. Drie mensen mochten niet mee met de Walibi-bus omdat ze te veel gedronken hadden.

Een weekend eerder ging het ook al fout tijdens het populaire Halloween-evenement. Toen werden een bezoeker en een beveiliger mishandeld. Vorig jaar verrichtte de politie zeven aanhoudingen tijdens het laatste Halloween-weekend in Walibi.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be