Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling test aangewezen zitplaatsen bij Vliegende Hollander

29-10-2017, 12.34 uur

De Efteling is bezig om de wachtrij van De Vliegende Hollander te optimaliseren. Er wordt geëxperimenteerd met medewerkers die bezoekers een zitplaats toewijzen, zodat er minder lege plekken zijn en de rij sneller doorloopt.

Sinds kort staat er een zogenaamde 'grouper' in het station van de waterachtbaan. De wachttijd bedraagt op dit moment 35 minuten. Omdat De Vliegende Hollander geen single riders-rij heeft, blijven er af en toe nog steeds plaatsen leeg.

Mocht het nieuwe systeem een succes blijken, dan kan het in de toekomst permanent worden toegepast. De Vliegende Hollander is van 1 december 2017 tot en met 31 januari 2018 gesloten vanwege een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Eerder dit jaar werd het principe toegepast bij houten achtbaan Joris en de Draak. Bij twee andere achtbanen - Baron 1898 en de Bobbaan - stond op drukke dagen al een personeelslid dat passagiers een plek toewijst. Beide coasters beschikken ook over een single riders-rij.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be